Nivo JO11-1 begint oefencampagne met 2-0 overwinning op LRC

2 - 0

LRC JO11-1

19 augustus 2020 18:30

Zelf regelen

Eindelijk was het zo ver. De eerste echte wedstrijd met een tegenstander voor de JO11-1 van Nivo Sparta tegen LRC Leerdam. Met helaas een kleine selectie ivm mensen op vakantie gingen we met opgeheven hoofd het veld op met 8 veldspelers.

De 1e helft was het spannend met het spel zowel op de helft van nivo als op de helft van LRC. We hadden het in de voorhoede en middenveld best zwaar en waren felle duels te zien. LRC kwam alleen niet door onze verdediging heen wamt dat stond echt als een blok beton. LRC heeft dan ook niet veel schoten kunnen lossen op onze keeper. Dit gold tevens ook voor de verdediging van LRC want die stopte onze spitsen correct.

Na wat geschuif op het midden en een nieuwe spits kregen we het de 2e helft voor elkaar ons 1e doelpunt te scoren. Met de verdediging iets meer tegen het middenveld aan kregen we de 2e helft meer kansen waar door onze verdediger Mick op avontuur ging richting de verdediging van LRC schiet hij tegen een verdediger aan van de tegenstander en krijgt hem zo heerlijk op zijn pantoffel dat hij bijna keeper en al het doel uit schiet. Prachtig doelpunt.

We hebben helaas meerdere kansen gemist. Goede corners strak over de grond werden helaas geen doelpunten. Het was een leerzame wedstrijd voor ons en natuurlijk is er werk aan de winkel maar dat gaat zeker goed komen. De jongens hebben alles gegeven en waren na de wedstrijd kapot.De 1e overwinning is binnen en goed voor het moraal in het team. En dat zonder wisselspelers 👍🏻

Leuk grapje van het team by the way: als we winnen gaan de trainers de put in! En zo gezegd was zo gedaan.

Eindstand: 2-0