Bovenkerkweg 76
3417TA
MONTFOORT
tel. 0348-471866

N.I.V.O.-Sparta is de competitie gestart met een 2-2 gelijkspel in en tegen Montfoort. Bij het weerzien met Theo de Boon en Christiaan Perrier zat het venijn in de start.

Montfoort kwam al na drie minuten spelen op voorsprong. Het was Bart Roelofs die namens Montfoort scoorde. Toch stond deze stand niet lang op het bord. Vijf minuten later was het namelijk alweer 1-1. Jordi Ruijsch schoot zich met een rake vrije trap de boeken in als eerste Bommelse doelpuntenmaker in 2021-2022 in de Eerste Klasse C.

N.I.V.O.-Sparta had het vandaag bijzonder lastig tegen Montfoort. Toch zou de ploeg van Blom en Ruijsch zonder verder schade de rust halen. Na rust beet N.I.V.O.-Sparta meer van zich af en mengde het zich ook meer en meer in het spelbeeld.

Vlak voor tijd leek N.I.V.O.-Sparta aan de haal te gaan met de drie punten. Het was invaller Appie Tan die scoorde. Met nog vier minuten te gaan was een overwinning zeer dichtbij. Daar dacht Montfoort anders over. Van der Poll scoorde in blessuretijd de 2-2.

Volgende week neemt N.I.V.O.-Sparta het op eigen veld op tegen streekgenoot WNC. Er wordt om 15.00 uur bij de Waalderby afgetrapt.