van Heemstraweg-west 27
5301PZ
ZALTBOMMEL
tel. 0418-513064

Opnieuw een gevoelige nederlaag voor N.I.V.O.-Sparta. De thuisploeg was lange tijd zeker niet de mindere tegen DTS '35 Ede maar na afloop was de ploeg van Blom / Ruijsch niets opgeschoten.

Het begon was zonder meer voor N.I.V.O.-Sparta. DTS '35 Ede wist zich geen raad met de hoge druk van de Bommelse formatie. Het leidde zelfs tot een enorme kans voor Iain Brands. Helaas voor alles wat N.I.V.O. was, was daar niet de openingstreffer. Het was een mooie beloning geweest. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg DTS een aantal goede mogelijkheden. Toch leek de eerste helft in 0-0 te eindigen. Diep in de blessuretijd was daar echter opnieuw een tik. DTS '35 maakte de 0-1.

Vlak na rust was daar opnieuw een goed N.I.V.O.-Sparta. De gelijkmaker van specialist Jordi Ruijsch kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Toch ging de ploeg vlak daarna opnieuw in de fout. De ervaren ploeg kwam via Nehkomi Veldt al snel op 1-2. Ook deze goal werd al snel ongedaan gemaakt. Opnieuw via een vrije trap. Ditmaal was het Ilias Zaimi die scoorde. Hij schoot de bal van grote afstand in de kruising.

Toch greep het geplaagde N.I.V.O.-Sparta opnieuw naast de punten. Nehkomi Veldt had het vandaag op zijn heupen en tekende ook voor de 2-3. Opnieuw moest N.I.V.O.-Sparta in de achtervolging. Het zette druk en kreeg ook kansen. Zo was Frenk Schaap heel dichtbij. Zijn inzet eindigde op de paal en in de rebound ging zijn inzet via een tegenstander naast. In de slotminuuut werd bij een corner dan ook alles op alles gezet. In de counter werd het echter 2-4 voor DTS.

Klik HIER voor de fotoreportage van de wedstrijd gemaakt door Marco Oomen.