Bruininxdeelse Kade 4
4143LM
LEERDAM
tel. 0345-612307

Een zure middag voor N.I.V.O.-Sparta in Leerdam. Zowel het eerste als tweede elftal werden met een nederlaag naar Zaltbommel teruggestuurd.

LRC Leerdam 2 - N.I.V.O.-Sparta 2 was een onvervalste kraker in de Reserve Hoofdklasse. De thuisploeg won op eigen veld met 2-1 en gaat na de zege soeverein aan de leiding in de Reserve Hoofdklasse. Na 9 duels staat het op 27 punten. Het tweede elftal van N.I.V.O.-Sparta staat op een knappe tweede plaats met 20 punten. Komend weekend wacht een treffen tegen het tweede elftal van VVGZ. Let op: aanvang is 11.30 uur.

Ook het eerste duel ging onderuit. In Leerdam werd met 3-1 verloren. In de eerste helft liep LRC al met 2-0 weg. Frenk Schaap schoot nog op de lat. In de tweede helft kwam N.I.V.O.-Sparta beter voor de dag en kwam het via een benutte strafschop van Frenk Schaap ook nog terug in de wedstrijd. Uiteindelijk ging de ploeg opnieuw onderuit. Komend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen SVW uit Gorinchem. Let op: aanvang is 14.00 uur