Eikenlaan 6
3925VK
SCHERPENZEEL GLD
tel. 033-2773082

N.I.V.O.-Sparta zal de competitiewedstrijd tegen VV Scherpenzeel snel willen vergeten. Op bezoek bij de koploper werd met 4-0 verloren.

Al vroeg in de wedstrijd greep Scherpenzeel de leiding. Na vier minuten spelen opende de thuisploeg de score via Lars ten Teije. Binnen het half uur stond Scherpenzeel zelfs al op 3-0. De goals kwamen op naam van Olivier Pilon en Timo Jochemsen. N.I.V.O.-Sparta leek in die fase op weg naar een hele zware nederlaag maar wist met kunst- en vliegwerk toch nog rust te halen met 'slechts' drie tegengoals.

In de tweede helft leek de thuisploeg het wel te geloven. N.I.V.O.-Sparta bleef in balans en lange tijd leek de ruststand ook de eindstand te worden. Uiteindelijk was het Ramazan Leebeek die in de slotminuut de 4-0 eindstand op het bord zette.

Titelfavoriet Scherpenzeel was vandaag een maatje te groot voor de mannen van Blom en Ruijsch. Zeker in de eerste helft. En dat is een pijnlijke constatering. Volgende week zal er echt uit een ander vaatje getapt moeten worden. Nummer vier DTS '35 Ede komt dan in Zaltbommel op bezoek.