Algemene informatie - v.v. Nivo Sparta

Algemene informatie

Algemene informatie sponsoring


Sponsoring en amateurvoetbal; twee begrippen die niet los van elkaar kunnen worden gezien. Uiteraard heeft sponsoring voor ondernemers ook vele voordelen. ‘Samen groeien’ is dan ook de doelstelling van N.I.V.O.-Sparta.

N.I.V.O.-Sparta is in de eerste plaats een voetbalclub en voetbal is wat de leden bindt. Mensen worden lid van N.I.V.O.-Sparta omdat zij willen voetballen en zich herkennen in de uitstraling van de club. Samen maken zij de vereniging. Wekelijks brengt N.I.V.O.-Sparta honderden mensen bij elkaar op haar eigen sportpark. Op het Sportpark De Watertoren aan de Van Heemstraweg-West in Zaltbommel treffen voetballers, ouders, supporters en vrijwilligers elkaar om ieder op hun eigen manier te genieten van vrijetijdsbesteding.

N.I.V.O.-Sparta is een voetbalclub die met een maximale eigen inbreng op een goed niveau van het amateurvoetbal wil presteren. Om de ambitie van de vereniging ook in de toekomst te kunnen waarborgen, besteden we veel aandacht aan de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst.

N.I.V.O.-Sparta wil binnen haar (financiële) mogelijkheden op het hoogst mogelijke niveau voetballen, maar niet ten koste van alles. Vrij vertaald “een stabiele 1e klasser zijn”.

In het seizoen 2023-2024 speelt ons 1e elftal in de tweede Klasse. 

Indien u interesse heeft in sponsoring van N.I.V.O.-Sparta kunt u contact opnemen met sponsoring@nivo-sparta.nl. Wij hopen u als nieuwe sponsor te kunnen begroeten.

Sportieve groet,

Sponsorcommissie N.I.V.O.-Sparta

Brochure N.I.V.O. Sparta sponsoring

Club van 100 - Aanmeldingsformulier

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!