Team Fysio Xtra

Team Fysio XtraFysio Xtra is dé fysiotherapiepraktijk in Waardenburg, Zaltbommel, Beusichem en Herwijnen. Onze naam zegt het al, wij gaan nét dat stapje verder. Wij zijn gespecialiseerd in algemene fysiotherapie,  sport blessures, oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, dry needling en shockwave therapie.

Heb je een blessure opgelopen?  Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak.  Je bent als voetballer een teamplayer  en is daarom erg belangrijk om fit te verschijnen op de wedstrijden om als team optimaal te presteren!

Bij N.I.V.O.-Sparta wordt begeleid door het paramedisch team van Fysio Xtra.  Claudia van Tussenbroek zal het eerste en tweede elftal ondersteunen op de trainingsavonden dinsdag en donderdag en op de wedstrijd dagen.  Claudia is natuurlijk ook beschikbaar voor de overige spelers van N.I.V.O.-Sparta.

Claudia_van_Tussenbroek.jpg

Spreek Claudia gerust aan als je een vraag of een blessure hebt. Als zij de tijd heeft kan zij je wellicht direct helpen met een behandeling en/of advies! En anders is het mogelijk om een afspraak te maken.

Fysiotherapeutische behandelingen zijn mogelijk op onze locaties in Zaltbommel, Waardenburg, Beusichem en Herwijnen. Zo staan we de gehele week klaar voor alle spelers van N.I.V.O.-Sparta!

Fysio Xtra

T: 0418-651863
E: info@fysioxtra.nl
W: www.fysioxtra.nl

Locaties:

Walstraat 1         5301 BV Zaltbommel  (boven de blokker)
Steenweg 65A    4181 AK Waardenburg
Ringelpoel 4       4112 MA Beusichem
Achterweg 31     4171 BA Herwijnen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!