Succesvol Business Club event bij Sachem - v.v. Nivo Sparta

Succesvol Business Club event bij Sachem

23 november 2018 17:15


Op 22 november hebben we ons 2de event van dit seizoen van de business club gehad.
We waren uitgenodigd door ons Business Club lid Sachem om daar de fabriek te komen bekijken en aansluitend een lezing te volgen over hoe om te gaan met social media.

Een flinke groep businessclub leden was aanwezig. Toch een stukje nieuwsgierigheid, wat er bij het ‘geheimzinnig’ Sachem nu allemaal gebeurd.

De avond startte om 17:30 uur en werd begonnen met een heerlijk buffet. Na het voorwoord, heeft dhr Frank Groenen (directeur van Sachem) een uitgebreide presentatie gegeven over wat er allemaal wordt gemaakt bij Sachem (https://sacheminc.com/) en hoe streng de veiligheidseisen zijn rondom de bedrijfsactiviteiten. Wij weten nu dat misschien wel 90% van de bevolking spullen gebruikt, waar de materialen van Sachem zijn gebruik bij het productie proces. Ongelooflijk, waar je de producten van Sachem allemaal terug vind.

Na de presentatie was het tijd voor de rondleiding. Nadat we de veiligheidshelmen en brillen hadden ontvangen en de telefoons hadden ingeleverd, werden we in 2 groepen over het terrein begeleid en werd er uitleg gegeven over wat en hoe de producten geproduceerd worden.
Dat was ook erg bijzonder om te zien.

Weer terug op kantoor, heeft Leon Tindemans (https://www.ttmcommunicatie.nl/?fbclid=IwAR0X9I5tBnsUOUE2ZM6LxOg-Nkez2T50S-lhs8KE0dqORbyVpLELN6M3CbQ) ons meegenomen in de geheimen van social media. Waar moet je op letten, hoe zorg je dat je bij veel mensen in de timeline te zien bent, hoe krijg je reacties, wat moet je nu als content zelf plaatsen, etc, etc. Op het einde heeft iedereen een boek van Leon gekregen met 101 tips over welke content je zelf kunt plaatsen. Ook deze sessie deed nogal wat stof opwaaien en wekte van tijd tot tijd hilarische reacties op bij de businessclub leden.

Om 22:00 uur is de avond afgesloten en is iedereen weer huiswaarts gegaan. Het was weer een geslaagde avond.

Via deze weg spreken we nogmaals onze dank uit naar Sachem voor de uitstekende organisatie en de mogelijkheid om een kijkje te mogen komen nemen.

Hartelijke groeten,
Maurice Moolenaar
Voorzitter Businessclub N.I.V.O.-Sparta

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!