Business Club

Business Club N.I.V.O.-Sparta

Doel van de businessclub; het bieden van een actief (lokaal/regionaal) netwerk om business met elkaar uit te wisselen (uiteraard om N.I.V.O.-Sparta te ondersteunen om alle sportieve , organisatorische en financiële doelstellingen te kunnen realiseren. Bovendien speelt gezelligheid met elkaar een grote rol. Kortom, een actieve netwerkclub die ertoe doet binnen de regio Bommelerwaard.

Lidmaatschap van de businessclub N.I.V.O.-Sparta is mogelijk vanaf een sponsorbijdrage van 500 euro. Er worden per seizoen 4 bijeenkomsten/evenementen georganiseerd door de businessclub N.I.V.O.-Sparta, welke de mogelijkheid biedt aan de businessclub leden om te netwerken. Dit gebeurt in een ontspannen setting.

Met het betrekken van het nieuwe sportpark De Watertoren, heeft N.I.V.O.-Sparta een eigen businessclub ruimte. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan tijdens wedstrijden een aparte ruimte te gebruiken voor een evenement met uw eigen relaties. Daarnaast zijn er op de tribune standaard een vast aantal stoelen gereserveerd voor onze businessclub leden. 

Indien u interesse heeft in sponsoring van N.I.V.O.-Sparta in de vorm van een businessclub lidmaatschap, of elke andere vorm van sponsoring, kunt u contact opnemen met sponsoring@nivo-sparta.nl. Wij hopen u als nieuwe sponsor te kunnen begroeten.


Video: Maurice Moolenaar voorzitter Businessclub

Hieronder vindt u een overzicht van alle leden van de businessclub N.I.V.O.-Sparta. Indien u op het logo klikt van betreffende sponsor, zal u worden doorverwezen naar de bedrijfswebsite.

Forza.PNG
De_Bruyn.png
AlphaFysiotherapie2.png
Oomen.PNG
VanTilborgBC.png Stipt1.png
VSK_Kastenbouw.png
Baker-Tilly-Logo.jpeg
BiesheuvelEnSpronk-Logo.png carenmotorcleaning-logo.png
CarWashA2-logo.png HowaFood-Logo.png
LockedSafe-logo.png MCBDirect-Logo.png
R2_Recycling-logo.png Schildersbedrijf-van-Zanten-logo.png
Trone-Seating-Logo.png Van-Beurden-logo.png
BWELLCARE.jpeg Velzart-logo.png
Ravas.png LOGO_VELDE_PAYOFF_CMYK.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!