Vrijwilligersbeleid


VRIENDEN VAN NIVO-LIVE en ons VRIJWILLIGERSBELEID


Met de in gebruik name van sportcomplex ‘De Watertoren’ heeft N.I.V.O.-Sparta een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Alles is nieuw en met trots kunnen we melden dat het aantal leden in de afgelopen jaren flink gestegen is, van 650 naar bijna 1000. Daarmee staan we voor de uitdaging om onze vereniging ook in de toekomst mooi te houden. N.I.V.O.-Sparta kan niet zonder vrijwilligerswerk! Denk aan alle trainers, leiders, scheidsrechters, organisatie van evenementen, het wedstrijdsecretariaat, de klussenploeg, schoonmaak en materialenbeheer. 

Vele schouders maken licht werk en het vergroot de betrokkenheid bij club. Daarom is onder de naam “VRIENDEN VAN NIVO-LIVE” werk gemaakt van het vrijwilligersbeleid. Ons vrijwilligersbeleid is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 oktober 2017 aan de leden voorgedragen en in stemming goedgekeurd.

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide beschrijving van ons beleidsplan vrijwilligers.

BELEIDSPLAN VRIJWILLIGERS

Cees Rike, samen met de andere leden van de vrijwilligerscommissie, presenteerde tijdens de vrijwilligersavond van 30 mei 2017 ons vrijwilligersbeleid. Onderstaande video geeft hiervan een impressie met door Cees Rike de noodzaak van het nieuwe vrijwilligersbeleid samengevat.
Voor meer informatie zie ook onze pagina's VrijwiligerstakenVrijwilligersvragenlijst en al onze Nieuwbrieven.

Namens VRIENDEN VAN NIVO-LIVE.

Marc van Steenbergen en Almar Hutten
nivolive@nivo-sparta.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!