Afspraak maken?

Afspraak maken met Fysio Xtra?

 


Op afspraak kunnen alle actieve leden van N.I.V.O. Sparta een bezoek brengen aan een fysiotherapeut. De fysiotherapeut onderzoekt de desbetreffende persoon, zal adviseren over sporthervatting of over een eventueel te volgen behandel of revalidatie traject. In principe vinden er geen behandelingen plaats, het gaat om een beoordeling van het probleem en een eventueel advies. Dit spreekuur is dus niet bedoeld om tape etc. aan te laten leggen.

Het spreekuur is gratis voor alle leden van N.I.V.O. Sparta! Er is een sportspreekuur op zaterdagochtend van 11:00- 12:15 uur en op dinsdagavond tussen 18.15 – 19.15 uur.

Heb je een blessure opgelopen, wacht dan niet lang met het maken van een afspraak. We zijn te vinden in de medische ruimte, links naast kleedkamer 1 van N.I.V.O. Sparta. We helpen je graag in beweging!

Voor het reserveren van tijd kun je een afspraak inplannen via onderstaande button.  

Afspraak maken spreekuur Fysio Xtra

 

Het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken bij Fysio Xtra, bij een van onze fysiotherapeuten. Deze behandelingen vinden plaats op de praktijklocatie te Zaltbommel, Waardenburg, Herwijnen of Beusichem (naar eigen keuze) en hiervoor wordt een behandeling in rekening gebracht. Afhankelijk van het type zorgverzekering, leeftijd en behandelgeschiedenis wordt deze wel of niet vergoed.

Neem dan contact op met onderstaande gegevens!

Fysio Xtra

T: 0418-651863
E: info@fysioxtra.nl
W: www.fysioxtra.nl

Locaties:

Walstraat 1         5301 BV Zaltbommel  (boven de blokker)
Steenweg 65A    4181 AK Waardenburg
Ringelpoel 4       4112 MA Beusichem
Achterweg 31     4171 BA Herwijnen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!