Sponsoring Teams - v.v. Nivo Sparta

Sponsoring Teams

Bij N.I.V.O.-Sparta bestaat uiteraard de mogelijkheid om individuele teams te sponsoren. 

Het bestuur moedigt daarom ook privé-personen of zakelijke relaties aan om een team te sponsoren in de vorm van trainingspakken, inloopshirts en/of tassen. Daar zijn echter wel een aantal regels en voorwaarden aan verbonden;

  • Sponsoring van individuele teams is altijd mogelijk, maar de speelshirts blijven altijd ongemoeid. Op speelshirts (uit en thuis) dienen uitsluitend de door de club aangewezen sponsoren te staan! Met deze sponsoren zijn immers afspraken gemaakt voor de gehele club. Trainingspakken, inloopshirts, tassen, etc mogen wel afwijkende reclames bevatten.
  • De Trainingspakken, inloopshirts en tassen blijven te allen tijde eigendom van de club en van het team. Uiteraard is het geen probleem als e.e.a. doorschuift bij een verandering van bijvoorbeeld de C's naar de B's. Ouders en spelers rekenen erop dat ze voor hun kind bij sponsoring geen trainingspakken en/of tassen hoeven te kopen en dan kan het niet zo zijn dat iemand die van mening is dat hij/ zij moet stoppen met sponsoren de artikelen weer inneemt.
  • Indien een team gesponsord wordt zijn daar 2 vereisten voor;

  1. Er moet toestemming zijn van N.I.V.O.-Sparta. Hiermee willen we ongewenste reclame uitingen voorkomen. Stuur een mail naar sponsoring@nivo-sparta.nl met het verzoek.
  2. De gesponsorde artikelen moeten worden aangeschaft bij onze gewaardeerde sponsor Stehmann Sport 2000.


U motiveert en stimuleert een team enorm wanneer u sponsoring voor uw rekening neemt en we zijn u zeer erkentelijk voor de ondersteuning van het team en de club.


Dank daarvoor !!

Het bestuur.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!