0 - 0

Mannen, 1, Groep 1 25

29 augustus 2015 14:30

Tirions, P.J.C.

Het bekeravontuur zit er voor N.I.V.O.-Sparta al na de poulefase op. Op bezoek bij streekgenoot GVV '63 kwamen de mannen van Theo van Geffen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Dat was onvoldoende na de eerdere nederlaag tegen Ameide en de overwinning op RKJVV voor de volgende ronde.

N.I.V.O.-Sparta kon vandaag haar veldoverwicht niet uitdrukken in een mooie overwinning. De organisatie van GVV '63 stond hiervoor simpelweg te goed. Mocht er sprake zijn van enig gevaar dan werd er aan de noodrem getrokken. Het was dan ook niet zo vreemd dat de score in gele kaarten fors in het voordeel van de thuisploeg was. GVV '63 incasseerde maar liefst 6 gele kaarten, tegen slechts eentje voor N.I.V.O.-Sparta (Jeroen Sterrenburg).

Het moet echter gezegd worden dat GVV '63 weliswaar nauwelijks aan de bal kwam maar dat het zeker in de eerste helft wel hele grote kansen verkreeg. Doelman Dennis Westerlaken zag in de eerste helft zowel een Gamerse mogelijkheid op de paal en later op de lat terug het veld in ketsen. N.I.V.O.-Sparta kon daar weinig tegenover stellen. Een reuzenkans van Sterrenburg ging jammerlijk naast.

Ook in de tweede helft ging N.I.V.O. op zoek naar de bevrijdende openingstreffer. Een Bommelse goal had zonder twijfel geleid tot een klinkende zege. Ondanks een aantal kansen werd er ook in de tweede helft niet gescoord. Daarmee is het bekertoernooi voordat het echt is begonnen al afgelopen. Niet getreurd, volgende week wacht voor N.I.V.O.-Sparta de eerste thuiswedstrijd in de Tweede Klasse F. GJS is dan de tegenstander.

Ook onze huisfotograaf Marco Oomen is weer terug van vakantie en heeft weer een mooie reportage gemaakt van de wedstrijd. Klik HIER voor de foto's.