GJS 1

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse F

5 september 2015 14:30

Molenaar, J.

N.I.V.O.-Sparta is het seizoen begonnen met een pijnlijke 1-4 neerlaag tegen GJS. De gasten uit Dalem bleken dodelijk efficient te zijn. Beide teams kregen nauwelijks kansen maaar GJS ging verdiend naar huis met de drie punten.

N.I.V.O.-Sparta verloor terecht van GJS. Aanvankelijk was er in de matige eerste helft nauwelijks iets te beleven. Beide teams werden nauwelijks gevaarlijk voor de beide doelen. Vlak voor rust was daar toch GJS dat op voorsprong kwam door Ruud Bos. Enkele minuten later kwam ook Sjors Hendriks tot scoren. Daarmee keek N.I.V.O. bij rust tegen een 0-2 acherstand aan.

Na rust leek N.I.V.O. terug te komen. Kansen waren er voor de aansluitingstreffer. Het was echter GJS in een perfect uitgespeelde counter die via Quincy Bartens scoorde. Diezelfde Bartens maakte niet veel later uit een standaardsituatie ook de 0-4. N.I.V.O. tekende via een strafschop van Jordi de Wit nog voor de eretreffer.

N.I.V.O.-Sparta is het seizoen dus begonnen met een pijnlijke 1-4 nederlaag thuis. GJS kreeg niet heel veel meer kansen dan N.I.V.O.-Sparta maar benutte deze wel. N.I.V.O.-Sparta zit na de eerste wedstrijd dus nog zonder punten. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Alblasserdam, een team dat dankzij N.I.V.O.-Sparta in de nacompetitie degradeerde uit de Eerste Klasse.

Een fotoverslag van Marco Oomen is hier te vinden.