0 - 0

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse F

12 september 2015 14:30

Jong, J.A. de

N.I.V.O.-Sparta heeft zich enigzins kunnen revancheren van de zware nederlaag vorige week tegen GJS. Op bezoek bij degradant Alblasserdam werd het een bloedeloze 0-0.

N.I.V.O. wilde zich maar al te graag herpakken van de nederlaag vorige week. Afgelopen week werd een indrukwekkende 6-1 overwinning geboekt in een oefenduel met Real Lunet. Op die weg moest vandaag worden voortborduurd. Na een aarzelend begin was de eerste grote kans voor de thuisploeg. Een foutje van Davey Brothwell leverde een gevaarlijke situatie voor het doel van Dennis Westerlaken op. De doelman wist met een redding de kans echter onschadelijk te maken. N.I.V.O. was gewaarschuwd.

Het elftal van Theo van Geffen was zelf in de eerste helft ook gevaarlijk. Een vrije trap op de rand van de zestien eindigde op de lat van het doel van Alblasserdam. Een grote kans dus voor beide teams voor rust. Ook na rust waren er nauwelijks kansen waar te nemen. Pas in de slotfase liet N.I.V.O.-Sparta weer iets van zich zien. rote kansen waren er voor Bas van der Star en Tim de Laat maar helaas kwamen beiden niet tot scoren. Daarmee moeten beide teams nog wachten op de eerste overwinning van het seizoen.

Volgende week komt in Zaltbommel Leerdam Sport '55 op bezoek. De Leerdammers speelden vandaag pas hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen, door een afgelasting vorige week. Op eigen veld werd met 0-2 verloren van Meerkerk.

Klik HIER voor de fotoreportage van Marco Oomen.