Brakel 3

Mannen zaterdag, 6, 4e klasse 12

3 oktober 2015 15:00

Piet Hakkert

Na de laatste wedstrijd de nodige voetballessen gehad te hebben, was het deze week om de lessen in praktijk te brengen. Vandaag tegen Brakel 3, nog onbekend omdat ze nog geen wedstrijd gespeeld hadden. Wij bijna compleet, alleen Bas in het doel, hij gaat ons in ieder geval tot de winterstop als "eindstopper" versterken.

Doelstelling voor vandaag was om te winnen, hoe maakte niet uit, resultaat telt.

Als fluitist vandaag Piet Hakkert, had zeker slechter gekund. Vanaf het startsignaal meteen er bovenop, aanvallen, en doelpunten maken. Resultaat was dat Hans na 6 minuten de brilstand verruilde voor een luxe 1-0 voorsprong. Netjes. En even later was het Gijs die de tweede erin legde.

We gaan het leren..

En nog geen drie minuten later was het Roderik ( inmiddels gevreesd bij de vijand) die de 3e erin legde. Het loopt weer.

Na 25 minuten conform afspraak de wissels toegepast, en je ziet, je wordt meteen afgestraft omdat het dan even niet loopt. Bas kansloos, stand 3-1. Dit werd tevens de ruststand, even iedereen op scherp zetten.

Na weer thee, zonder koekje, weer aan de tweede helft begonnen. En zoals afgesproken, nog voordat een Brakels  been de bal geroerd had, lag de 4er in. Netjes, Delano. Daarna was het vasthouden, zorgen dat Bas een vakantiebaantje had. En dat lukte redelijk. Wij vonden het best, Brakel kwam gewoon veel te kort. Na 42 minuten, omdat de stemming bij Brakel er niet vrolijker op werd, floot onze fluitist voor het laatst, en waren de drie punten in de pocket. Gezien het spel van de vijand een terechte stand.

Volgende week uit tegen RodaBoys, hopelijk kunnen we dan weer de volle punten opstrijken.