Mannen zaterdag, 6, 4e klasse 12

10 oktober 2015 14:30

Vandaag de uitwedstrijd tegen Roda Boys op het programma staan. Gezien het verleden niet zulke goede herinneringen aan spelen in Aalst, kostte ons altijd punten. Wij met een gehavend elftal, maar 13 spelers beschikbaar.

Het veld was een zwaar veld, gras erg hoog en heel erg dik, maakte het spelen een stuk zwaarder dan we gewend zijn. Een koe zou maanden vooruit kunnen In dit weiland. En dug-outs waren nergens te vinden.

Vanaf de aftrap was al te zien dat er kwaliteitsverschil was, wij netjes combinatiespel, weinig lange ballen en zorgen dat de bal in het team bleef. Van de vijand kwam niet veel tegenstand, en het resultaat was dat Roelof na ongeveer 20 minuten voor een leeg doel kwam, en nog via de onderkant van de lat uiteindelijk de bal erin legde. 0-1. Daarna bleef de wedstrijd voor ons, met soms een uitval van RodaBoys. Maar Bas stond goed te keepen, en hield zijn hok schoon. Ruststand ook 0-1. Afgesproken dat we vanaf de start weer druk zouden zetten, doelpunten zouden dan vanzelf wel komen. En inderdaad, in de eerste minuut al een schitterend schot van Dilly, en de 2e hing erin. Lof.

En toen Adi. Krijgt nog niet veel, maar kreeg nu de bal, alleen op de keeper af, hangen zou je zeggen. Maar hoe hij het voor mekaar kreeg weet ik nog niet, de bal werd heel lief ingeleverd bij de keeper, en Adi was nog steeds niet onsterfelijk binnen ons team.

Daarna kon je zien dat de tegenstander moedeloos werd, uiteindelijk werd nog een speler van het 2e erbij gehaald om misschien nog iets aan het resultaat doen. Maar helaas, na 39 minuten was het Maarten die de tegenstander de doodsteek gaf, 0-3, en nog 2 minuten later deed Gijs het dunnetjes over. 0-4, wat tevens eindstand was.

Kortom, een leuke tegenstander, een scheids die goed floot en wij weer de stijgende lijn te pakken.