2 - 8

Nivo Sparta 6

Mannen zaterdag, 6, 4e klasse 12

12 maart 2016 12:00

Als een titel van een stukje aan je gewijd is, moet er wel iets bijzonders aan de hand zijn. Na onderhand maanden "droog" te hebben gestaan, was het nu, zeker de eerste helft, de wedstrijd van Roderik. Zomaar uit het niets stond hij er weer. Als je al na 2 minuten het doel weet te vinden, en na 12 minuten, met een "van Persie achtige" kopbal (overigen  de complimenten van Bas voor zijn perfecte voorzet) de 2e erin kopte ben je toch niet zomaar een spits. Het was gewoon klasse hoe de ballen het netje wisten te vinden. Dit smaakt naar meer voor de komende weken. Enige minpunt was dat de vijand (Altena 3) toch twee keer heel makkelijk het doel wist te vinden. Maar de ruststand was dus 2-2.

In de rust wat gewisseld, Hugo (speelde een perfecte eerste helft) misschien toch nog pap in zijn benen na zijn verjaardag, werd gewisseld, en Ronald gaf aan toch nog niet helemaal fit te zijn, ging eruit. Hiervoor in de plaats Natan en Peter, twee gastspelers van ander elftallen.

Maar de 2e helft werd de helft van Maarten. Van te voren al aangegeven dat hij maar de winnende goal moest maken. En inderdaad hield hij zich aan de afspraak. Na 2 minuten in de 2e helft was het al raak, 2-3. En 5 minuten later weer, 2-4. Daarna waren het Dilly, Pim en Bas die het doel wisten te vinden, inmiddels de tussenstand 2-7. En net voor het fluitsignaal was het weer Maarten die zijn 3e maakte. Eindstand 2-8.

Complimenten voor het hele elftal, eerste helft was jammer van de tegendoelpunten, maar tweede helft, ondanks dat het tempo laag was, had de vijand niets meer in te brengen.

Martijn, Pim, Natan en Peter, bedankt voor jullie inzet. Maar volgende week gaat het er anders aan toe, dan gaan we de laatste weken van deze competitie in, nog 6 zware wedstrijden.