Sparta'30 1

26 januari 2016 20:15

Ad Verwijs

N.I.V.O.-Sparta heeft in een oefenduel gemakkelijk gewonnen van 3e Klasser Sparta’30 uit Andel.
Op een redelijk bespeelbaar veld was de thuisploeg de gehele wedstrijd heer en meester.

Uit de vele kansen en mooie aanvallen werd de rust bereikt met een 4-0 voorsprong, door goals van Bas vd Star (2x), Gianni Romano en Bart Geurts.

De tweede helft kon Sparta’30 iets beter tegenstand geven, zonder overigens gevaarlijk te worden. Uiteindelijk bepaalde Bas vd Star de eindstand met zijn derde van de avond op 5-0.

Aanstaande zaterdag, ijs en weder dienende, spelen onze mannen om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen Leerdam Sport. Bij winst wordt de aansluiting weer gevonden richting de subtop.