5 - 2

Nivo Sparta 4

Mannen zaterdag, 4, 4e klasse 11

17 september 2016 15:00

Vandaag begon voor ons, na een slechte bekercompetitie, eindelijk ook de competitie. Met wat veranderingen, Sebastiaan, Teun, Thomas en Martijn als nieuwe aanvulling. Welkom in het 4e mannen.

Uit tegen Theole 2, uit eerdere ervaringen weten we dat we de punten zeker niet cadeau gaan krijgen. Alleen Dillen, Addi en Thom waren er niet, verder waren we compleet.

Maar wat een deceptie is het geworden. Waar je nog heengaat met het idee om toch minimaal 1 punt mee te nemen, en een klein beetje hopen op een overwinning, werd het net geen slachtpartij. Met rust was het 1-0 voor de vijand, maar de tweede helft was een aanfluiting. Na een minuut of tien spelen, stonden we achter met 2-0. En dan zie het gebeuren, we laten de koppen hangen, een aantal spelers gaan denken dat zij in hun eentje de wedstrijd nog kunnen veranderen, we gaan lange ballen geven, kortom, alle structuur en lijn is ineens verdwenen. En dan wordt het 3-0, en nog eens 4-0, en dan is het echt over bij ons. Als we aanvallen staat de verdediging te kijken hoe er gemodderd wordt, als we verdedigen staan de aanvallers te kijken hoe we ingemaakt worden, en een middenveld is er al helemaal niet meer. Het leek wel een beetje weer op pupillenvoetbal. Alles op het midden van het veld, en breed houden kennen we niet meer. Enige positieve is dat we uiteindelijk nog twee doelpunten wisten te maken, beiden door Roderik, maar de vijand wist er nog een 5e in te leggen. En als ze hadden doorgedrukt had de 6e en misschien wel de 7e er ook nog ingegaan. Eindstand dus uiteindelijk 5-2. Voor komende wedstrijden moet er veel veranderen, de koppies moeten de goede kant uit gaan staan en we moeten vertrouwen krijgen dat we wel kunnen winnen.

Volgende week kwart over drie thuis tegen GVV uit Geldermalsen, als we dan de volle winst kunnen pakkender het wat rust.