Tricht 3

Mannen zaterdag, 4, 4e klasse 11

12 november 2016 14:30

Walied Rahou

Vandaag de wedstrijd tegen het 3e van Tricht, op de lijst staan zij er een stuk beter voor dan wij staan, dus een zware taak. Vandaag een paar manco's, Maarten, Mark, Addi, Teun, Ronald en Bas waren er niet, dus weer een gehavend elftal. En... geen bier na de wedstrijd.. slecht geregeld Addi...

Als scheids vandaag Walid, voor ons onbekend, zoals we zagen zeker geen marathonloper, maar verder afwachten wat het is. Vijf over half drie eindelijk het startsignaal... een scheids die op afstand fluit, verder..... wij bepaalden de wedstrijd... je kon er op wachten of het doelpunt zou vallen, we waren gewoon beter... maar... wat niemand verwachtte, de vijand was slimmer dan wij verwachtten, resultaat, in de 42e minuut een aanval van hen, een speler buiten de 16 vrij, die vrijuit kon schieten. Enige weerwoord wat wij hadden was de baan van de bal 3 mm op te schuiven, maar dit mocht niet baten. Via de linkerbeen van de keeper werd de stand 0-1. Onterecht op dat moment, wij waren zoveel beter, alleen afmaken lukte niet (stond trouwens een hele goede keeper in het doel bij de vijand) Maar gelukkig werd na 45 minuten afgefloten voor de rust, hadden we ff nodig. Ff bijkomen, kopje thee erover, en na 20 minuten werd eindelijk gefloten voor de 2e helft. Je kon meteen merken dat het een andere wedstrijd zou worden, de vijand zat er veel korter op, en werd veel gevaarlijker. En wij lieten het gebeuren. Resultaat?? Na 24 minuten een counter over links, en een onhoudbaar schot zorgde ervoor dat het 0-2 werd. En nog geen minuut later exact eenzelfde situatie, en stonden we met 0-3 achter. Het was over, de achterstand te groot, en aan ons  voetbalspel kon je merken dát we er niet mee in geloofden. We hadden niets meer in te brengen, eindstand werd ook 0-3.

Complimenten voor de vijand, goed gespeeld en, ondanks dat we een gedeelte een stuk beter waren, wisten wij het niet te benutten, en complimenten voor de scheids, die niet buiten zijn 10 meter comfortzone kwam, en toch eigenlijk best goed floot.

Volgende week een vrije zaterdag, even rust en een extra training voor ons.