Rhelico 2

Mannen, 4, Groep 5 09

16 september 2017 14:45

Tom Hoek

Nog de derde poulewedstrijd voor de beker, zelfs verlies zou nog kunnen om door te bekeren.. maar gelijk of winnen geeft zekerheid. Nu nog de laatste wedstrijd van de poule tegen Rhelico 2. Een gelijkspel zou zekerheid geven om door te bekeren, enige handicap (??) was dat we geen voorhoede hadden. Maar dankzij de spitsen van het zesde en een speler van het 3e hadden we toch een representatief elftal.

De voorbereidingen beloofden een goede tegenstander, een gedegen warming up en alles volgens een strak plan. Maar toen onze scheids affloot, na 1 minuut de kwebbel stil gehouden hebben, zag het er meteen uit dat verliezen niet in het rijtje paste. Na 2 minuten een grote kans voor peter, die maar amper gestopt werd, werd er vol op de aanval gevoetbald. Een kort resume:

Na 7 minuten, Martin via een kopbal, en ja, daar is tie dan, na 16 minuten 2-0 door Teun, klasse jongen. Toen begon de machine te lopen. Na 19 minuten weer Martin, 3-0 en nog geen minuut later 4-0 door Ruud. Lekker... daarna nog geen minuut later weer Ruud, die de 5e maakte. En deze was op aangeven van Teun, netjes.

En even daarna de 6e door Jip, zijn eerste voor het zo mooie vierde. Maar de koek was nog niet op, weer Martin, op aangeven van Teun, inderdaad weer Teun, werd de stand op 7-0 gebracht. En toen nog 1 door Jip,, die ingeleend was vanuit het 3e. Maar 3 minuten voor rust een foutje van Ronald, verdedigde aan de verkeerde kant, en die kans liet de tegenstander niet onbenut, stand 8-1.

Dan ga je fluitend de rust in, zorgen hoef je je niet meer te maken. En inderdaad, het ging gewoon door. Drie spelers van ons zorgden ervoor dat de stand extreem werd, na 87 minuten floot de goedfluitende scheids af, eindstand 16-1. Zo'n score hebben we niet eerder gehad, en voor het publiek was het leuk doordat er eens volop door Nivo werd gescoord op het hoofdveld. De doelpunten werden uiteindelijk gemaakt door Jip 5x, Ruud 4x, Thomas 3x, Martin 3x en Teun 1 x.

We spelen in ieder geval nog mee voor de beker. Volgende week gaat de competitie van start, beginnen we met een thuiswedstrijd tegen het 3e elftal van GRC 14.