Nivo JO11-1 krijgt te weinig ondanks goed en dominant spel

7 oktober 2017 10:00

Scheidsrechter

Eigen scheidsrechter

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen ASWH JO11-1 op het programma.

We trappen om 10.00 uur af. De eerste minuten speelt Nivo onwennig. Misschien is iedereen net wat onzekerder door het wat geflatteerde verlies van vorige week.

Na een minuut of vijf krijgt Nivo steeds meer vat op het spel. ASWH wordt terug gedrongen op de eigen speelhelft. Buiten een incidenteel kansje door fouten van Nivo, creëert de tegenstander weinig. In de 11e minuut is het dan toch 1-0 voor Nivo door een doelpunt van Marlon. Deze wedstrijd speelt vrijwel alles zich af op de helft ASWH. De vele kansen ten spijt, blijft het slechts 1-0. Na 16 minuten spelen verliezen we de bal onnodig op het middenveld. ASWH speelt deze toegeworpen kans heel goed uit en twee, drie spelers later ligt de bal achter Jurre: 1-1.

Met deze 1-1 op het bord en een vrachtwagen vol gemiste kansen gaan we de rust in.

Na de rust is het spelbeeld zo mogelijk nog eenzijdiger. ASWH komt de gehele tweede helft precies één keer over middellijn met een gevaarlijke counter. Verder is de goal van ASWH net een schiettent. Een kopbal op de lijn (of er toch over?) door Julius. Een prachtig schot dat op de lat uiteen spat van Luuk en vele andere kansen door o.a. Sepp, Jip, Marlon en Mo.

Helaas viel de verlossende en zeer zeker verdiende winnende goal voor Nivo niet.

De wedstrijd eindigt in 1-1, waarbij Nivo Sparta JO11-1 zich vandaag zeer zeker weer met sterk spel van haar goede kant liet zien.

Komende woensdag volgt mogelijk nog een oefenwedstrijd. Nadere info daarover via de site.

Volgende week zaterdag spelen we een oefenwedstrijd bij sv TOP uit Oss. Aftrap om 9.00 uur! Publiek is zéér welkom.