2 - 2

Jan van Arckel 3

Mannen, 4, 4e klasse 12

4 november 2017 14:45

Vandaag de thuiswedstrijd tegen het 2e van Jan van Arkel. Onbekend, en gezien de stand een straatlengte voor op ons. Maar wij weer deels gehandicapt, Gijs, Pim, Roelof, Mark en onze keeper Martijn waren er niet, en om het geheel compleet te maken kwam Teun ook nog eens niet opdagen. Wat een gemis. Als gastkeeper trad vandaag Toon op, om te zorgen dat we niet gepasseerd zouden worden.

En de wedstrijd vandaag onder de bezielende leiding van Boekel, een bekende bij ons bij het 4e.

Meteen na de aftrap was te zien dat we heel scherp moesten zijn, een goede tegenstander. En inderdaad, na 3 minuten stonden we geheel onverwacht met 0-1 achter. Een bal verkeerd beoordeeld door de goalie, en dan ga je de fout in. Meteen weer oppakken.

Daarna ging het over en weer, met aan beide kanten kansen. Maar uiteindelijk was het weer de vijand die profiteerde, na 42 minuten spelen stonden we met 0-2 achter. Maar in de laatste minuut kon het 4e iets terug doen, en dankzij Thomas werd het 1-2. Slikken voor de vijand.

In de rust de tactiek voor de 2e helft besproken, maar hopen dat Teun nog een helpende hand kan bieden in de 2e helft. Maar dan moet hij wel komen. Na het startsignaal ging de wedstrijd weer gelijk op, met kansen aan beide zijden. Maar in de 7e minuut eindelijk een uitval bij ons, een voorzet en Maarten maakte de stand weer gelijk. De grens bij de vijand liep al richting middellijn, tot een van de vijanden riep dat het buitenspel was. Als reactie duwde de grens de vlag toch maar omhoog, maar de scheids werd hier niet warm of koud van, reageren op reacties van het veld tellen niet, dus stand weer gelijk. Daarna werd het voetballen er niet leuker op, veel gezever op het veld en commentaar op de scheids. Terecht of niet terecht, iemand vinden die de wedstrijd voor 90 minuten leidt is geen kleinigheid.

Na 91 minuten floot Boekel voor het laátst, eindelijk weer een punt binnen. Echter na het laatste fluitsignaal nog een hoop gezeur van een "kleuter" binnen Jan van Arkel, was het niet met de beslissingen van de scheids eens. Kan, maar ga dan de volgende wedstrijd zelf maar eens achter het fluitje lopen.....