3 - 4

Nivo Sparta 4

Mannen, 4, 4e klasse 12

14 april 2018 12:00

Na vorige week verloren te hebben was het hoognodig tijd om weer eens punten te pakken. Vandaag de uitwedstrijd tegen het 3e van GRC14. Weer met een incompleet elftal, gelukkig kregen we hulp van René, en konden we met 13 spelers aantreden. Vanaf de aftrap werd er meteen door ons druk gezet, en na 3 minuten was het Pim die met een enorm schot de stand op 0-1 bracht. Dat geeft meteen wat lucht. Gelukkig bleven we voetballen, en de ene aanval volgde op de andere. En na 17 minuten was het Hans die met een bekeken stiftje de stand op 0-2 bracht. Gelopen race zou je zeggen. Maar dat viel tegen. Wij lieten ons terugzakken, en daar profiteerde de tegenstander van. Wij kwamen niet meer in ons spel, en moesten toekijken hoe we werden opgesloten. Maar Anton speelde een puike wedstrijd, en kon het doel lang leeg houden. Maar op de valreep voor rust een vrije trap voor GRC, en werd Anton alsnog gepasseerd.
Tijdens de rust wat wissels toegepast, en toch maar proberen weer de aanval te zoeken. Maar na de aftrap zat het al snel tegen, na 4 minuten werd de gelijkmaker gemaakt. En de koek was nog niet op. Een kwartier later scoorde GRC weer, en na zo royaal voor te hebben gestaan keken we ineens tegen een achterstand aan. Enige oplossing was om weer vol in de aanval te gaan. En dat resulteerde uiteindelijk dat Roderik na een half uur spelen de stand weer gelijk trok, 3-3. Daarna ging het over en weer, met kansen voor beide partijen. En dan krijg je het moment dat je je erbij neerlegt dat er gelijk wordt gespeeld. Maar de enige die daar niet in geloofde was Pim, in de laatste seconde van blessuretijd haalde hij van 20 meter snoeihard uit, en bracht het Nivo4 SD-repairteam op winst, 3-4. Eindelijk weer de volle punten binnen. Complimenten voor het hele team door tot de laatste seconde te strijden, en een groot compliment voor de scheids, die een meer dan goede wedstrijd floot.

Volgende week spelen we thuis tegen het 3e van Wilhelmina. En voor Ruud, we spelen om kwart voor drie.