0 - 0

Nivo Sparta 4

Mannen, 4, 4e klasse 12

24 maart 2018 14:30

Na vorige week in de ijzige kou met 4-0 gewonnen te hebben waren de verwachtingen nog hoog gespannen. Een wedstrijd tegen het 2e van Well, die hun laatste punt zo’n 4 maanden geleden gehaald hadden. Je zou zeggen, kat in bakkie. Maar het begon al dat een paar cruciale basisspelers er niet waren, Kai geblesseerd, Robin, Gijs, Mark, Sebas en onze sterspeler Ronald waren afwezig. Dat merk je in een team.

Vanaf de aftrap waren wij veel beter, maar we vergaten om af te maken. Hoeveel kansen heb je nodig om een keer een doelpunt te maken. Grootste verspiller van kansen is toch wel Ruud, die zo geconcentreerd speelt, dat, als hij een pass moet geven dit een lange bal wordt, en een pass verzandt in een terugspeelbal. Zo jammer..... maar iedere kans die we kregen liep op niets uit. En dan word je weer benadeeld doordat een speler van Well heel lomp inkwam, en hierdoor Maarten met een gekneusde rib moest uitvallen. De speler zelf had waarschijnlijk een gebroken sleutelbeen, ook heel erg, maar hij veroorzaakte het zelf.

De tweede helft was een kopie van de eerste, wij veel en veel beter, maar niemand die het doel kon vinden. En kansen kregen we, meer dan voldoende.  Maar het liep allemaal op niets uit, kansen te over en 0,0 resultaat. Tot overmaat van ramp scoorde de tegenstander in de 88e minuut nog, maar de goed fluitende scheids had een overtreding op onze keeper gezien. Resultaat dat de wedstrijd eindigde in een 0 - 0 stand.
Voor onze vaste supporters, volgende week zijn we vrij, maar de week erna spelen we thuis tegen het 2e van Brakel.
En voor Ruud, het doel waar de bal in moet zijn die drie palen, met dat netje erachter... en kijk dat je niet het verkeerde doel kiest...