8 - 1

Well 2

Mannen, 4, 4e klasse 12

25 november 2017 14:45

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Well2, een lichtelijk beladen wedstrijd(komt door een eerder gespeelde wedstrijd van een Nivo elftal tegen Well 3) jammer dat niet iedereen daar een juiste visie op had, en er geen scheidsrechter gepland was. Kortom, zoek het ff lekker zelf uit. En dat doen we maar.
Tot half 3 geen scheids, en de spelers waren eigenlijk unaniem overeengekomen niet te spelen. Maar op het laatste moment toch een groen licht, Rachid zou fluiten, fluit normaal een jeugdelftal, en voor hem de primeur om een seniorenelftal te fluiten. Van te voren een hele goede kickoff gehad, afgesproken om mondje dicht te houden, en te zorgen dat we de 90 minuten zouden volmaken.
Wij niet helemaal volledig, Pim, Mark, Robin en Ronald afwezig. Maar doel was om te winnen. Van te voren ook even met de leider van de vijand gesproken, en aangegeven dat we een “junior”scheids hebben. Gelukkig geen probleem.
Vanaf het beginsignaal was al te zien dat de Nivo-boys gefocust waren om de punten binnen te halen. Maar scoren nog niet. Tot de 14e minuut, een echte hands binnen de 16 en een terechte penalty. Roderik achter de bal, en een beheerst schot, en de stand was 1-0. Maar nog geen minuut later een schitterende uitval, en met een magnifieke kopbal werd de stand weer gelijk gemaakt. Maar de machine begon te lopen. Na 19 minuten was het Ruud die, ondanks een prachtige redding van de keeper, de stand op 2-1 bracht.
Daarna begon Maarten warm te lopen. Na een half uur spelen bracht hij de stand op 3-1, en even daarna was het Kay die uit een vrije trap de 4e op de teller bracht. Dit was tevens de ruststand. In de rust afgesproken om Maarten toch maar te laten staan, de machine begon warm te lopen. En jk denk geheel terecht.
Na 15 minuten weer Maarten, 5-1,daarna werd het, ondanks protesten voor buitenspel van de tegenstander, geheel terecht 6-1 en nog even later was het weer Maarten die de 7e erin legde. Maar de koek was nog niet op. Terwijl iedereen al aan een warme douche dacht, kreeg Kay een prachtige voorzet, en met een weergaloos schot maakte hij met een wereldgoal de 8e. Wat een doelpunt.
Een minuut later floot scheids Rachid voor het laatst en konden we in de kleedkamer warm worden en genieten van een biertje.

Volgende week de uitwedstrijd tegen BLC uit den Bosch, een totaal onbekende tegenstander en mede koploper van de competitie. Voor de liefhebbers, de bus rijdt volgende week een keer niet en er zal dus voor eigen vervoer gezorgd moeten worden, en de scheids wordt dit keer door de tegenstander geregeld.