0 - 5

Nivo Sparta 4

4e klasse 13

27 oktober 2018 14:30

Vandaag de uitwedstrijd tegen het derde van GRC14, voorheen een plaaggeest voor ons, dus afwachten wat er zou komen. Wij verre van compleet, Robin, Mark, Gijs, Roelof, Ronnie, Ruud en Teun lieten afwezig zijn, dus je mist een half elftal. Gezien de stand zou het geen probleem moeten zijn, echter, GRC had zijn wedstrijden tegen de “toppers” gespeeld, dus was het niet helemaal representatief.
Meteen na de aftrap werd getracht het doel te vinden, maar er stond er een goede keeper in het doel, en was de verdediging van GRC balvast. Er viel op dat moment weinig te halen. Van beide zijden werd er volop aangevallen, resultaat 0-0. De ruststand was dan ook twee nullen. Een terechte uitslag op dat moment. Na de rust werd er wat rustiger gevoetbald, en kwamen wij beter in ons spel. Na zeven minuten was het Thomas die zich weer liet gelden, wederom een doelpunt voor hem. Stand 0-1.
Daarna kwamen we eindelijk op stoom, en had de tegenstander op wat kleine plaagstoten na niet veel meer in te brengen.
Den volgende doelpunten waren discutabel wie ze scoorde, echter telden ze wel. Twee keer Maarten die zorgen dat we met drie doelpunten verschil voorkwamen, daarna een doelpunt van Hans, die de vierde op het scorebord bracht. Wat een luxe..
Maar de koek was niet op, na 40 minuten spelen was het weer Maarten die zijn derde liet aantekenen, lekker jongen.
Na nog een minuut spelen had de, overigens goed fluitende, scheids het wel gezien en blies voor de laatste maal. 0-5, en drie punten in de pocket.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen het derde van Jan van Arkel, een voor ons redelijk onbekende tegenstander. Er vanuit gaande dat we compleet zijn, moeten de drie punten al verdeeld zijn