Eerste uit wedstrijd van Nivo Sparta MC1 (Meiden)

2 - 2

Nivo Sparta MO15-1

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse 18

13 september 2014 13:00

Om 12:30 uur was het verzamelen bij Nivo Sparta om, om 12:45 uur af te reizen naar de tegenstanders OJC Rosmalen.  Sommige teamleden waren erg zenuwachtig, maar dat mocht de pret niet drukken.

De eerste helft begon goed, na 10 minuten werd het eerste doelpunt gescoord voor Nivo Sparta door Charina. Je kon een duidelijke verandering zien van het spel van Nivo Sparta. In de eerste twee oefenwedstrijden speelde ieder voor zich zelf maar tijdens deze wedstrijd kon je al meer zien dat er een team werd  gevormd. Er werd goed overgespeeld en de teamleden bleven goed in de buurt bij hun directe tegenstander. In de 25ste minuut werd er een tegendoelpunt gescoord en gingen we dus met een gelijk spel de rust in.

De tweede helft waren er bij Nivo Sparta 3 mensen gewisseld en ging het team er weer met frisse moed tegen aan.  De tweede helft was net zo aantrekkelijk als de eerste helft en na 15 minuten werd er wederom gescoord door Nivo Sparta. Rachel scoorde deze na een prachte voorzet van Zoennia.  Na 5 minuten werd er helaas weer een tegen doelpunt gescoord door OJC Rosmalen, eind score 2-2. Als ik terug kijk op de wedstrijd heb ik een hele leuke wedstrijd mogen bekijken, maar wil ik buiten een algemeen compliment naar het team, ook nog een groot compliment naar Loubna, de keeper, willen maken. Zij was totaal niet bang voor de tegenstander, hield het overzicht en ook na 2 kleine blessures bleef ze tot het einde van de wedstrijd goed het doel  verdedigen.