van Heemstraweg-west 27
5301PZ
ZALTBOMMEL
tel. 0418-513064

Bij rust was het in Zaltbommel al 3-0. Daar zag het zeker de eerste fase van het duel niet naar uit. Het ging lange tijd namelijk op en neer. Zonder dat er echt grote kansen te noteren vielen. Uiteindelijk werd de ban gebroken door Jordi Ruijsch die van dichtbij de bal binnenschoot.

Er leek na de openingstreffer iets te knakken bij FC Breukelen dat vooraf nog hoopte op het ontwijken van de nacompetitie. Nog voor rust scoorde N.I.V.O.-Sparta een tweede en derde goal. Na enorme kansen voor Schreuders en Van Meurs was het Iain Brands die knap raak kopte uit een voorzet van Martijn de Wildt. Dennis van Meurs maakte op slag van rust de 3-0, al claimde Iain Brands deze goal ook nog.

In de rust werden de kampioenen uit de jeugd gehuldigd. Na de pauze ging de thuisploeg door. N.I.V.O.-Sparta ging vrolijk door. Na een steekpass van De Wildt stond Tan oog in oog voor de goal. Tan schoof de bal makkelijk binnen. Diezelfde Tan zou invaller Bart Goesten tot twee keer in staat stellen te scoren. Tussendoor deed FC Breukelen nog iets terug.

Goesten zou in de slotfase nog een derde goal kunnen maken. Zo ver kwam het niet. Een grotere nederlaag bleef FC Breukelen bespaard. N.I.V.O.-Sparta pakte opnieuw drie punten. De zesde plaats is in de pocket. Montfoort is op een onoverbrugbare achterstand gezet. Nummer vijf Roda '46 staat op twee punten voorsprong. Makkelijk zal het niet worden. N.I.V.O.-Sparta gaat op bezoek bij kampioen Huizen. Roda '46 speelt thuis tegen LRC.

Marco Oomen was bij de wedstijd aanwezig. Zijn fotoverslag is hier te vinden.