Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Het worden nog een aantal mooie weekenden in april en mei. N.I.V.O.-Sparta blijft de druk op de koploper in de Tweede Klasse G houden. Een eerste sterke helft in Waalwijk tegen WSC was voldoende.

N.I.V.O.-Sparta rijgt de overwinningen de laatste weken aan elkaar. De teller staat inmiddels al op 5 overwinningen op rij. Ook WSC had geen antwoord op de ploeg van Niels Blom. Na 45 minuten voetballen stond het door goals van Iain Brands en Sky van Dongen al 0-2. Dat had heel wat hoger kunnen zijn. Het krachtsverschil was groot en WSC had niets te vertellen gehad wanneer bij rust er al een marge van vier goals was geweest.

Net als in voorgaande wedstrijden was de tweede helft van een minder niveau. Spannend werd het echter niet meer. WSC scoorde niet en hierdoor bleef de marge op twee goals verschil. Het logische gevolg was dat N.I.V.O.-Sparta de drie punten pakte. Enig smetje aan het duel waren een viertal gele kaarten aan N.I.V.O.-zijde.

Volgende week wacht N.I.V.O.-Sparta een thuiswedstrijd tegen Parkhout. Deze fusieclub staat zevende in de Tweede Klasse G. N.I.V.O.-Sparta is gewaarschuwd. In de uitwedstrijd leidde N.I.V.O.-Sparta puntverlies. Het werd 0-0. Dat zal zaterdag beter moeten. Een nieuwe overwinning is goud waard, zeker nu de nummers 1 en 2, Roda Boys en Theole, het zaterdag tegen elkaar opnemen.