N.I.V.O.-Sparta ook na winterstop actief in de beker

Mannen, 1, Groep 1 11

20 december 2014 14:30

Scheidsrechter

Dijk, M.P. van

N.I.V.O.-Sparta heeft de achtste finales van de districtsbeker bereikt. Op eigen veld werd zondag vierdeklasser RKGSV met 3-0 naar huis gestuurd.

Bij rust was het in Zaltbommel 1-0. Na goed werk van Jordi de Wit was het Nick Linnenbank die de score opende. De 2-0 liet in de tweede helft lang op zich wachten. Pas aan het einde van de wedstrijd liep het elftal van Theo van Geffen uit naar een 3-0 overwinning. Het was Niels den Haan die op aangeven van Floris van Montfoort de 2-0 aantekende. Het slotakkoord was voor Gianni Romano die scoorde uit een voorzet van Niels den Haan.

Ook voor N.I.V.O.-Sparta 1 is het nu winterstop. Op 24 januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen koploper Geinoord. Wie de tegenstander wordt in de vijfde ronde van de KNVB beker is nog onduidelijk. Hiervoor zal medio januari geloot worden.

Klik hier voor de fotoreportage van Marco Oomen.